Bel mij
 

Makkelijk een bus of touringcar offerte aanvragen

Huur een luxe touringcar of bus voor uw dagtocht of reis


U bent een reis aan het organiseren? U bent op zoek naar passend, hoge kwaliteit transport? Dan kunt u bij Brouwer’s Tours terecht. Een offerte voor het huren van een bus of touringcar is geen enkel probleem. Onze verhuur service geeft u namelijk de mogelijkheid te kiezen uit een uitgebreid wagenpark. U vindt altijd het beste vervoer voor uw reis of evenement. Van een meerdaagse reis tot wintersportreizen of een dagje skiën, alles is mogelijk. Wacht niet en bel ons direct voor een vrijblijvende offerte, door te bellen naar 071 – 36 500 90.


Een bus of touringcar kiezen aan de hand van een passende offerte


Brouwer’s Tours is een bekende naam op het gebied van touringcar en bussen verhuur. Wij leveren van goede kwaliteit touringcars, bussen en taxi diensten. Dankzij meer dan 90 jaar ervaring zijn wij in staat luxe en voordelige dagtochten en meerdaagse reizen aan te bieden. Aarzel daarom niet om een offerte aan te vragen, als u een bus of touringcar wilt huren. Ook voor luxe vervoer bent u bij ons op de juiste plek, zoals limousines en trouwauto’s. Door onze service, scherpe prijzen en getraind personeel hebben wij al veel mensen naar volle tevredenheid geholpen!


U kunt bij ons terecht voor:

-          Betrouwbare en goed opgeleide chauffeurs;

-          Het huren van een luxe bus, touringcar of VIP-vervoer;

-          Dagtochten, meerdaagse reizen en bus verhuur;

-          Altijd een passende oplossing;

-          Zeer gunstige prijzen.Schakel ons nu in

Neem contact op met Brouwer’s Tours als u voor het huren van een bus of touringcar een offerte wilt aanvragen. Wij staan altijd voor u klaar. Bel nu naar 071 – 36 500 90 voor het maken van een reservering of het aanvragen van een vrijblijvende offerteU kunt ook het offerteformulier invullen. Of stuur een e-mail naar info@brouwerstours.nl.


Makkelijk een bus of touringcar aanvragen bij Brouwer's ToursNaam *
Emailadres *
Telefoonnummer
Bericht *
 

* verplichte velden

SVO
Volg ons via: