Bel mij
 

Met de bus op schoolreisje

Uw leerlingen kijken het hele jaar vol spanning uit naar het schoolreisje, dus dat moet het schoolreisje een fantastische dag worden zonder zorgen! Maar hoe te beginnen een schoolreisje te organiseren? U staat voor verschillende keuzes; Wat wordt de bestemming van het schoolreisje? Hoe regelen we het bus vervoer voor het schoolreisje?  Met welke bus maatschappij gaan we op schoolreisje? Past het schoolreisje binnen ons schoolreizen budget? Wie kan mij goede informatie en prijzen verstrekken over schoolreizen? Brouwer's Tours heeft de antwoorden voor u want wij zijn al meer dan 50 jaar expert in schoolreisjes, niet alleen het bus vervoer kunt u aan ons toevertrouwen, maar bijvoorbeeld ook de kaart inkoop voor het schoolreisje, mét korting uiteraard.


Keurmerk bus bedrijf Brouwer's Tours b.v. helpt u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw schoolreisje. Wij kunnen u helpen met goedkope en leuke schoolreisjes naar attractieparken, (indoor) speeltuinen, dierentuinen en andere locaties zoals bijvoorbeeld; Duinrell, Efteling, Dolfinarium Harderwijk, Rijksmuseum, Walibi Six Flags, Linnaeushof, Archeon, Drievliet.

Om u goed van dienst te zijn hebben wij complete schoolreisjes voor u samengesteld op de schoolreizen pagina van Happy Holidays. In één oogopslag ziet u wat de kosten zijn voor het busvervoer als de entree. Kies uit veel diverse schoolreisjes zoals een pretpark, museum, speelparadijs, dierentuin, citytrip, werkweek, excursie of een groepsaccommodatie om op kamp te gaan of een meerdaagse schoolexcursie.


Wilt u meer informatie over onze betaalbare schoolreisjes? Of wilt u een offerte voor uw schoolreisje opvragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn op doordeweekse dagen bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur via telefoonnummer 071-36 500 94. Onze medewerkers staan u graag te woord om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden van onze schoolreizen. U kunt ook contact met ons opnemen doormiddel van onderstaand informatieformulier.


*Naast bus vervoer helpen wij u graag met het de entreekaarten en/of lunchpakketen.

*Brouwer's Tours kan u ook helpen met een eventuele indeling van de bus tijdens uw schoolreisje.

 

Offerte voor uw touringcar of bus

 

 Fantastische schoolreizen met Brouwer's Tours b.v.

 

 

Naam *
Emailadres *
Telefoonnummer
Bericht *
 

* verplichte velden

SVO
Volg ons via: