Bel mij
 

Rolstoeltouringcars voor rolstoelvervoer

Rolstoelgebonden passagiers kunnen met Brouwer's Tours veilig en comfortabel op reis met comfortabele rolstoeltouringcars of rolstoelbusjes. Onze rolstoeltouringcars en rolstoelbusjes  zijn voorzien van een rolstoellift. Moderne techniek en ervaren en behulpzame "rolstoelvervoer" chauffeurs zorgen ervoor dat uw dagje uit of korte reis tot in de puntjes wordt verzorgd. 

 
De rolstoeltouringcar of rolstoelbusjes zijn luxe touringcars of bussen waarin zowel personen met als zonder rolstoel kunnen reizen. Rolstoelgebonden reizigers kunnen in hun eigen rolstoel blijven zitten. De rolstoel wordt door middel van de rolstoellift in de rolstoeltouringcar geplaatst en conform de wettelijke eisen vastgezet aan de speciaal hiervoor gemonteerde vloerrail. De rolstoeltouringcars en rolstoelbusjes zijn uitgerust met een flexibele inrichting zodat diverse opstellingen gerealiseerd kunnen worden.


Voor rolstoeltouringcar verhuur of rolstoelbusjes verhuur van minder validen of passagiers die aan een rolstoel gebonden zijn kunnen wij ook rolstoelbusjes of één rolstoeltouringcar verzorgen. Afhankelijk van uw wensen kan de rolstoeltoruingcar of rolstoelbus een aparte Mercedes Sprinter met een paar rolstoelplaatsen zijn, zodat de overige deelnemers in een gewone bus kunnen plaatsnemen of één rolstoeltouringcar, waar zowel validen- als minder validen reizigers gezamenlijk in plaatsnemen voor hun zo gewaardeerde dag- of middagreisje. Moderne voorzieningen en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat ook voor hen het uitstapje een groot feest wordt. 

 
Wij zijn u graag van dienst. Via onderstaande button kunt u informeren naar alle mogelijkheden:

Offerte voor uw touringcar of bus


Rolstoeltouringcar huren voor rolstoelvervoer


Naam *
Emailadres *
Telefoonnummer
Bericht *
 

* verplichte velden

SVO
Volg ons via: